Jul i Valhal genudgives på dvd

TV JULEKALENDER OVERSIGT 2021

Her får I et samlet overblik over, hvilke julekalendere der bliver sendt på TV i 2021. Listen vil løbende blive opdateret, når der kommer flere oplysninger om julekalenderne.


TV2 =
Kometernes jul: 20:00
DR1 =
Tidsrejsen: 19:30
TV2 =
TV2 Charlie =
DR Ramasjang = 
TV2 ZULU
 =

TV2: Kometernes jul

Budskabet med julekalenderen, Kometernes Jul er, at sammen ved vi mere. Ingen ved alt, men hvis man slår sin viden, nysgerrighed og sine kundskaber sammen, kan man meget mere, end man tror.

Børnene Mie, Johannes, Noor og Elias deltager i en Astro Camp, som er et to-ugers naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik. Her får de brug for hinandens viden.
Mie og Johannes teleporteres ved et uheld til den fjerne Planet 9, og fra hvert deres sted i universet må de fire børn arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet før, det er for sent. Noor og Elias får hjælp fra deres lettere distræte fysiklærer Panda-Søren og den dedikerede forsker, Anna. Samtidig skal de skjule, hvad der er sket for både deres forældre og Astro Campens leder, Bolette-Henriette.

I kan læse mere om julekalendere her.

DR1: Tidsrejsen

DR1 genudsender i år julekalenderen Tidsrejsen fra 2014.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Valhal genudgives på dvd