Hyggelig konkurrence om en bord biopejs

TINKA OG SJÆLENS SPEJL – JULEKALENDER 2022

Det er nu officielt, der kommer endnu en Tinka julekalender og kommer til at hedde “Tinka og Sjælens Spejl”. Det bliver den tredje i rækken. I kan læse om Tinkas Juleeventyr her og om Tinka og Kongespillet her

Optagelserne er allerede gået i gang, og julekalenderen kan ses på TV2 i december 2022.

“Sidst vi mødte Tinka, indførte hun samlingen, hvor én repræsentant fra hver region – og et enkelt menneske – sammen styrede og bestemte. Til gavn for både voksne nisser og dem, som i fremtiden skulle føre Nissernes Rige videre. Eller det var i hvert fald meningen.

I Tinka og Sjælens Spejl” har Tinka endnu ikke har fået den nye styreform til at fungere, sådan som hun havde forestillet sig. Hun begynder at tvivle på sine egne evner som nissernes leder, og da Ingi sætter hende på sporet af en familiehemmelighed, søger Tinka med hjælp fra sin bedste ven, menneskedrengen Lasse, svar i menneskenes verden. Her venter der Tinka en overraskelse, som vender fuldstændig op og ned på hendes liv og sætter hele Nissernes Riges eksistens på spil”

Optagelserne kommer til at finde sted flere forskellige steder på fyn, ligesom de to tidligere julekalendere. Det er følgende kommuner; Assens, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Odense og Kerteminde

 

Høje forventninger

Der er høje forventninger til julekalenderen. Tinka og Kongespillet blev nemlig den højest kvalitetsvurderede julekalender på dansk tv nogensinde og er samtidig en af de mest sete julekalendere i nyere tid på tv og streaming. Den havde i snit 1.096.000 seere pr. afsnit samt rekordmange seere på TV 2 PLAY. Tinka og Kongespillet har også vundet flere priser, blandt andet modtog den Svend Prisen for ‘Årets tv-dramaserie’ i 2020, og Josephine Chavarria Højbjerg fik prisen for ‘Årets danske skuespiller i en tv-dramaserie’.

TV 2s fiktionschef Katrine Vogelsang udtaler:

“Jeg er utrolig glad for, at vi igen i 2022 skal dele et af vores mest elskede familiejuleuniverser med danskerne, nemlig Tinka. Den nye Tinka-julekalender rummer alt det, vi har brug for: fællesskab, håb og kærlighed. Familiejulekalenderen er et af TV 2s allerfineste bidrag til public service i en tid, hvor tv- og streamingmarkedet er fyldt med udenlandske formater, for den kan samle danskerne og give dem et frikvarter i den travle juletid. Oveni er det helt fantastisk, at hele holdet bag Tinka igen er klar til at tage os med på en spændende rejse ind i Tinka-universet”

Holdet bag 

I hovedrollerne ses igen Josephine Chavarria Højbjerg som Tinka og Albert Rosin Harson som Lasse. Desuden er der gensyn med Hadi Ka-Koush, Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Rosita Gjurup, Martin Bo Lindsten, Birthe Neumann, Esben Dalgaard, Jakob Femerling og Viilbjørk Malling Agger. Nye navne på rollelisten tæller blandt andre Henrik Koefoed og Anna Haarup Much.

Hovedforfatterne til Tinka og Sjælens Spejl er Morten Dragsted og Emil Millang, og julekalenderen instrueres af Christian Grønvall.

Julekalenderen produceres, ligesom de to første, af Cosmo Film ved producer Sille Sterll for TV 2 med støtte fra FilmFyn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig konkurrence om en bord biopejs