Vumserne og juleforberedelserne - Julekalender 1975

Julefilm og serier på netflix 2020

Igen i år er der rig mulighed for at komme i julestemning, hvis man har netflix. Der kommer flere forskellige nye julefilm og juleserier, og der er både tale om helt nye produktioner og fortsættelser til tidligere film. Den første julefilm bliver allerede tilgængelig d. 28. oktober.

“HOLIDATE” – udgives d. 28. oktober

Filmen handler om Sloane og Jackson som begge hader at være single i julen, fordi deres familier konstant blander sig og dømmer dem. Derfor beslutter Sloane og Jackson sig for, at de skal være hinandens “Holidate”, selvom de ikke rigtig kender hinanden.

“OPERATION CHRISTMAS DROP” – udgives d. 5. november

Operation Christmas Drop handler om en regelret politisk assistent, Erica, som falder for en godhjertet kaptajn, Andrew Jantz, som er i flyvevåbnet. Alt imens planlægger Erica at lukke hans base i troperne samt dens juletraditioner ned.

“DASH & LILY” – udgives d. 10. november

Dash & Lily er en ny netflix serie. Serien handler om de to modsætninger, kyniske Dash og glade Lily. De begynder at udveksle beskeder og udfordringer i en rød notesbog, som de sender frem og tilbage i New York.

“JINGLE JANGLE – A CHRISTMAS JOURNEY” – udgives d. 13. november.

Jingle Jangle – A Christmas Journey er et musikalsk juleeventyr som foregår i byen Cobbleton. I filmen følger vi legetøjsmageren Jeronicus Jangle. Hans lærling forråder ham, men han finder nyt håb, da hans søde og nysgerrige barnebarn dukker op. De konstruerer en magisk opfindelse, og hvis de kan få den til at virke inden jul, så kan den ændre deres liv for evigt.

“THE PRINCESS SWITCH – SWITCHED AGAIN” – udgives d. 19. november

The Princess Switch: Switched Again, er fortsættelsen til  filmen The Princess Switch fra 2018. Den første film kan ses på netflix.

Uventet arver Maragret tronen af Montanaro, og hun ramler ind i problemer med hendes kæreste Kevin. Derfor er det op til prinsesse Stacy af Belgravia, at få dem tilbage sammen. Men det er ikke helt så nemt, fordi en flot, royal mand vil stjæle Margaret’s hjerte. Helt uventet ankommer Maragaret’s ustyrlige kusine Fiona, som er en tredje look-alike, og hun har sine egne ambitioner.

Trailer til The Princess Switch fra 2018:

“THE CHRISTMAS CHRONICLES 2” – udgives d. 25. november

The Christmas Chronicles 2 er fortsættelsen til filmen fra 2018. Den første film var en kæmpe succes. Hvis I endnu ikke har set 1’eren, kan I se den på netflix.

Handlingen til fortsættelsen er ikke afsløret endnu, men en teaser er allerede offentliggjort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vumserne og juleforberedelserne - Julekalender 1975