Julekalender 1966

Kender du Decembervej? – Julekalender 1967

“Kender du Decembervej?” eller som mange husker den som, “Magnus Tagmus”, blev den første store julekalendersucces i Danmark. Julekalenderen foregår på et værelse på Decembervej. Her bor drengen Morten, og når han ikke er til stede bliver dukkerne levende. Kong Bamselaise regerer over det andet legetøj. Men en dag bliver Kong Bamselaise truet af to nye dukker, Jakob og Ula. Ula kommer fra Afrika, og hun bliver derfor ikke taget godt imod af de andre dukker. Jakob bliver derimod præsident, og der er nu både en konge og en præsident af legetøjet.

Morten ønsker sig togvogne til sit lokomotiv, og derfor drager Ula og Jakob hver dag ud, for at finde nye togvogne til Morten. Oppe på tagrenden møder de Magnus Tagmus. Til trods for, at Magnus Tagmus kun er en bifigur, er det alligevel ham de fleste husker julekalenderen for.

Alle 24 afsnit kan ses på Bonanza.

Produktionsselskab: DR
Instruktion: Thorkild Demuth
Producer: Thorkild Demuth og Jens Bjerre

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender 1966