STJERNESTØV - NORSK JULEKALENDER 2020

MIRAKEL – SVENSK JULEKALENDER 2020

Vi er, i Danmark, meget glade for julekalendere i TV, men vi er ikke det eneste land, som har en stor tradition med julekalendere. Det har man også i Sverige og Norge. Jeg har igennem de sidste år fulgt med både i nye produktioner fra både Sverige og Norge. Jeg elsker jo julekalendere, så det at jeg nu også har andre skandinaviske julekalendre, er kun ekstra fedt 🙂 . Så kæmpe anbefaling herfra, hvis I også elsker julekalendere.

I år har både Sverige og Norge en ny julekalender at se frem til, ligesom vi også har i Danmark. I kan læse mere om den nye danske julekalender “Julefeber” her. og den nye norske julekalender her.
I dette indlæg kan I læse om den nye svenske julekalender “Mirakel”.

En tidsrejse til 1920

Mirakel handler om to piger, Mira og Rakel, som bytter krop og rejser 100 år i tiden. Pigerne bor i det samme rum, på samme herregård, men der er 100 år imellem dem.
I begyndelsen af det 20. århundrede tilhørte bygningen en overklassefamilie, men et århundrede senere er huset et nedslidt hjem.

En videnskabsmand, Vilgot, opfinder et kunstigt sort hul. Når det kunstige sorte hul bryder ned i vinden skabes et ormehul gennem tiden. Dette ormehul forbinder december 2020 med nøjagtig samme dag, samme minut og samme sekund hundrede år tilbage i tiden, nemlig 1920. Pigerne suges ved et uheld ind i hullet og bytter plads med hinanden. Mira, som er fanget i Rakel’s krop forsøger at håndtere livet som en pige i 1920, mens Rakel, som er i Mira’s krop får et kæmpe chok ved mødet med den moderne verden.

Disse personer møder vi i år 2020 i julekalenderen “Mirakel”.

Disse personer møder vi i år 1920 i julekalenderen “Mirakel”

Stream den til december 2020

Mirakel har haft optagelser i vinteren/foråret og optagelserne sluttede i slutningen af april 2020.
Julekalenderen bliver sendt på svensk TV til december, men den kan også ses på SVT Play.

Her kan I se en trailer fra sidste års julekalender på SVT, Panik i Tomteverkstan:

 Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STJERNESTØV - NORSK JULEKALENDER 2020