TV-JULEKALENDER OVERSIGT 2020

JULEMANDENS DATTER 2 – KONG VINTERS TIDSKRYSTAL

Julemandens Datter 1 havde premiere i november 2018. Den blev produceret af Deluca Film, som også har produceret julefilmen Emma og Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte samt de to julekalendere i samme serie; Ludvig og Julemanden & Tvillingerne og Julemanden.

Julemandens Datter handler om den 12-årige pige Lucia. Lucia er Julemandens datter, og hun går på den internationale julemandsskole, hvor alle verdens forskellige julemænd bliver lært op. Lucias drøm er at blive julemand, men det må hun ikke, da hun er en pige, og ifølge reglerne er det kun drenge der kan blive julemænd. Pigerne derimod, skal lære at bage og strikke. Det synes Lucia er uretfærdigt, og da hun vinder en konkurrence ønsker hun at gå i Julemandsklassen. Hun får én chance, hvor hun skal bestå optagelsesprøven, som alle andre. Problemet er bare, at hendes prøve er langt sværere end de andres. Lucia skal opfylde menneskedrengen Alberts største juleønske; at hans far, der er ramt af en mystisk sygdom, bliver rask.

Har I ikke set Julemandens Datter 1, eller ønsker I blot at se den igen, så kan den lige nu ses på Netflix.  Nedenunder kan I se traileren til Julemandens Datter 1.

Julemandens datter 2 – Kong Vinters Tidskrystal, er navnet på fortsættelsen af Julemandens Datter. Det forventes, at filmen får dansk biografpremiere d. 12. november 2020.

Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er julen i fare for alverdens børn. Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på, at han er uskyldig. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt. Nu er det op til de to bedste venner at redde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Julemandens Datter 2 – Kong Vinters Tidskrystal er, ligesom Julemandens Datter 1, optaget i Viborg og omegn. Lucia spilles fortsat af Ella Testa Kusk, og Lucias bedste ven Oscar spilles af Bertil Smith. Derudover spilles Lucias forældre også fortsat af Martin Buch og Mia Lyhne.

På Julemandsskolen optræder følgende personer; Ulf Pilgaard, Kristian Halken og Marianne Høgsbro, og i rollen som Kong Vinter ses Henning Jensen.

Instruktøren bag Julemandens datter 2 – Kong Vinters krystal er Christian Dyekjær. Han instruerede også Julemandens datter 1. Manuskriptet er skrevet af Uffe Rørbæk og Lars T. Therkildsen. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut, Den Vestdanske Filmpulje og Nordisk Film & TV Fond i samarbejde med TV 2 Danmark og Viborg Kommune.

Trailer til filmen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV-JULEKALENDER OVERSIGT 2020