Mød Martine Ølbye Hjejle fra Julestjerner

VIND LÆKRE PRÆMIER – VIRTUEL PAKKEKALENDER 2019

Sponsoreret indlæg

Nu nærmer vi os december, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til, at vi endelig skal tænde kalenderlyset, se julekalender i TV’et og åbne de første låger i de fysiske julekalendere. Derudover glæder jeg mig selvfølgelig også til alt det andet, som december også bringer.

Jeg har de sidste par måneder arbejdet på, hvordan jeg kunne forsøde jeres december.
Derfor har jeg, i samarbejde med en masse forskellige firmaer, fået støbt en lækker virtuel pakkekalender sammen til jer. Hver dag i december vil der være en ny konkurrence, som I kan deltage i. Jeg har valgt netop pakkekalenderen, fordi jeg ønsker at kunne glæde så mange følgere som muligt. Det får jeg bedre mulighed for ved at lave en pakkekalender i stedet for adventsgaver.

Hvad kan man vinde?

Jeg føler mig så heldig over, at jeg har fået stablet sådan et fantastisk pakkekalender på benene. I kan glæde jer til konkurrencer i samarbejde med følgende firmaer:

Etly Klarborg, Familiens Juledagbog, Kreakassen, Stepta, MissMartins, Kagetid, Ladybox, Vejrhøj, Georg Jensen Damask, Stenderup Design, Ravn-living, Politikkens Forlag, Humorkassen, Det Skønne Hjørne, Country Kids, Saks og Papir, Golder, Duftverket, Forlaget Aronsen, Units, Rønsbøl, Still Nordic

Jeg har prøvet at finde konkurrencer, så der i løbet af december vil være noget for enhver smag. Man kan vinde alt fra julepynt og kreative ting til smykker og tøj. Jeg glæder mig til at sprede lidt julestemning til jer, samt give jer nogle af jer en ekstra julegave. Men hvad I helt præcis kan vinde, må I vente med at se til december.

Hvordan deltager man?

Deltagelse foregår primært på min instagram @julesiden.dk. Her på bloggen kan i hver dag læse yderligere om præmien, og I har også mulighed for at få et ekstra lod ved at følge bloggen og skrive navnet på jeres instagram i kommentarfeltet.
Hver konkurrence bliver lagt op mellem klokken 8:00-9:00, og de kommer til at køre i 3 dage, hvorefter vinderen bliver annonceret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Martine Ølbye Hjejle fra Julestjerner