Tips til at nyde julen og undgå julestress

Mød Nikoline Christiansen fra Mikkel og Guldkortet

Jeg elsker julekalendere, men en god julekalender kræver også nogle gode skuespillere. Men hvilke juletraditioner har de dygtige julekalender stjerner? Det har jeg sat mig for at finde ud af.

I dette indlæg kan I læse om Nikolines traditioner. Nikoline var med i julekalenderen Mikkel og Guldkortet, hvor hun spillede pigen Frederikke, som Mikkel var meget forelsket i.

Nikoline da hun spillede med i “Mikkel og Guldkortet”

Julekalenderen blev sendt i 2008, og til jul er det altså 11 år siden, at vi kunne følge Nikoline i hendes rolle som Frederikke i “Mikkel og Guldkortet”.

“Hvad er det bedste du har fået ud af, at være med i Mikkel og Guldkortet?”

“Helt klart oplevelsen at være på settet og møde så mange dygtige mennesker?

Castet til “Mikkel og Guldkortet”

“Hvordan var det at være med i en julekalender?”

“Jeg vil sige at optagelserne og hele forløbet har inden den udkom har givet mig mere med. At blive genkendt eller lignende er faktisk ikke noget jeg bryder mig om”

“Hvad husker du bedst fra optagelserne til Mikkel og Guldkortet?”

“Det må være da vi optog med klassen og det sammenhold og sjov vi havde med vores ‘klassekammerater'”

“Hvad er din yndlings julefilm?”

“Det må være den gode gamle Love Actually”

“Hvad er din yndlings julekalender?”

“Jeg burde vel sige Mikkel og Guldkortet, men må indrømme at Jesus & Josefine har en stor plads i mit hjerte”

“Har du nogle særlige juletraditioner?”

“Ikke rigtig. Hvis vi holder jul i Danmark tager vi ud på mine bedsteforældres grav og lægger blomster. Ellers holder vi det til tider i England med min fars side af familien :-)”

“Hvad spiser du juleaften?”

“I Danmark får vi and, flæskesteg, søde og almindelige kartofler, en frisk salat, sauce, rødkål og naturligvis risalamande med kirsebærsovs. I England er det meget forskelligt, nogle gange er vi på pub, andre gange får vi gås eller en karryret”

“Hvad er dit bedste juleminde?”

“Jeg har ikke et konkret minde, men bare julen i min barndom, hvor der (til tider) var sne og vi var hele familien samlet og man gik kold på grund af intens leg med det nye legetøj og ikke på grund af snapsen :)”

“Hvad laver du juleaftens dag?”

“Mig og min familie tager hen til nogle familievenner og spiser brunch. Der plejer at komme en del, så der hygger vi nogle timer, får lidt hjemmelavet rødkål med hjem og så tager vi på kirkegården og lægger blomster. Efter det er det hjem og slappe af og lave julemaden”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at nyde julen og undgå julestress