TINKA OG KONGESPILLET - JULEKALENDER 2019

Mød Marie Højgaard Andersen fra Tvillingerne og Julemanden

Jeg elsker julekalendere, men en god julekalender kræver også nogle gode skuespillere. Men hvilke juletraditioner har de dygtige julekalender stjerner? Det har jeg sat mig for at finde ud af.

I dette blogindlæg kan i læse om Marie Højgaard Andersen’s juletraditioner. Marie spillede den ene af tvillingerne Signe i Tvillingerne og Julemanden. Signe har et tæt bånd til sin tvillingebror Peter, men Signe er den spontane og modige af de to tvillinger.

Billedresultat for signe og peter tvillingerne og julemanden
Til jul er det 6 år siden, at julekalenderen første gang blev sendt i TV. Nemlig i 2013. Derudover blev julekalenderen genudsendt i 2018.

“Hvad er din yndlings julefilm?”

“Min yndlings julefilm må nok være Home Alone 1. Den film er og bliver bare en klassiker”

“Hvad er din yndlings julekalender?”

“Jeg er kæmpe fan af rigtig mange forskellige julekalendere, men et par af mine yndlings er klart Absalons Hemmelighed og Jesus og Josefine”

“Hvad spiser du juleaften?”

“Mange i min familie, inklusiv mig selv, er vegetarer, så udover alle de klassiske juleretter, f.eks. brunede kartofler, spiser vi også diverse lækre vegetarretter”

“Hvordan var det, at være med i Tvillingerne og Julemanden?”

“Det var ubeskriveligt fantastisk og utrolig lærerigt at være med til at lave julekalenderen. Jeg er så evigt taknemmelig for, at jeg har prøvet at være en del af et team bestående af så skønne mennesker og har oplevet, hvad det vil sige at lave så stor en produktion”

“Hvad husker du bedst fra optagelserne til Tvillingerne og Julemanden?”

“Uha, ja der er jo forfærdelig mange sjove minder fra den tid, men dem jeg husker bedst er nok fra, når mig og Marin løb rundt og lavede diverse sindssyge pranks på alle de voksne”

Billedresultat for signe og peter tvillingerne og julemanden

Martin og Marie i dag

“Hvordan var det, da julekalenderen blev genudsendt?”

“Det var virkelig hyggeligt da julekalenderen blev genudsendt! Man har et særligt forhold og så mange minder og sjove historier tilknyttet hver scene, så det var helt vildt fedt at få dem alle genopfrisket, nu hvor det er seks år siden vi optog”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TINKA OG KONGESPILLET - JULEKALENDER 2019