TINKAS JULEEVENTYR - JULEKALENDER 2017

TV-Julekalender Oversigt 2019

Der kommer hvert år mange forskellige julekalendere, og her kan i se en samlet oversigt over de forskellige julekalendere i 2019

TV2 = Tinka og Kongespillet: 20:00
TV2 = Pyrus i Alletiders Eventyr
TV2 Charlie = The Julekalender
TV2 ZULU = Natholdets Julekalender
DR1 = Julestjerner: 19:30
DR Ultra = Jagten på tidskrystallen
DR Ramasjang = Storm i stillegade
DR Ultra = Klassen

TV2: Tinka og Kongespillet

Billedresultat for tinka og kongespillet

I år er det blevet TV2’s tur til at sende en ny produktion. I december 2018 blev det annonceret, at TV2 ville lave en fortsættelse på den succesfulde julekalender Tinkas Juleeventyr, som blev sendt i 2017.
Tinkas Juleeventyr var et vaske ægte juleeventyr, og derfor glæder jeg mig endnu mere til julekalenderen i år. Vi er garanteret gode skuespillere, men jeg tror også vi er garanteret en god historie og endnu et eventyr.

Selv siger Josefine Højbjerg, som spiller nissepigen Tinka i et interview:

“I skal glæde jer til et gensyn med Tinka og Lasse og alle de andre dejlige karakterer, og så en masse spænding. Der kommer rigtig meget spænding synes jeg. Det bliver rigtig spændende, i hvert fald hvad jeg har læst i manus. Så jeg synes i skal glæde jer til en masse spænding og en masse gode gensyn”

Hvis I vil læse mere om julekalenderen, så kan i finde mere her!

DR1: Julestjerner

Billedresultat for julestjerner julekalender
I år er det blevet DR’s tur til at sende en genudsendelse. Denne gang sender de julekalenderen “Julestjerner”, som blev sendt i 2012 første gang. Julekalenderen er et eksempel på en kalender, som hele familien kan se.

Hvis I vil læse mere om julekalenderen, så kan i finde mere her!

TV2: Pyrus i Alletiders Eventyr

Billedresultat for pyrus i alletiders eventyr

I år har Pyrus 25 års jubilæum, og i år får vi et gensyn med Pyrus i julekalenderen “Pyrus i Alletiders Eventyr”, som første gang blev sendt i 2000.
Julekalenderen bliver sendt om eftermiddagen, og derfor har børn også mulighed for at se den, selvom de skal tideligt i seng.

TV2 Charlie: The Julekalender

Billedresultat for the julekalender

The Julekalender er blevet en vaske ægte julekalender tradition, og selvfølgelig skal vi også have et gensyn med den igen i år.
Så glæd dig til et gensyn med nogle af de gode og sjove vendinger.

TV2 ZULU: Natholdets Julekalender

Billedresultat for natholdets julekalender

Husker du Natholdets julekalender fra 2017? I år gentages succesen, og igen i år er Søren Rasted medvært, når julekalenderen på Natholdet bliver skudt i gang.

https://www.facebook.com/watch/?v=2341988275918527

DR Ultra: Jagten på tidskrystallen

Billedresultat for jagten på tidskrystallen
Jagten På Tidskrystallen er en svensk julekalender fra 2017, og den blev sendt på SVT. Det er et science fiction-eventyr. Julekalenderen er inspireret af klassikere fra 80’erne som ”Tilbage til Fremtiden” og ”E.T”, hvor spænding og humor går hånd i hånd.

Historien kredser om tre børn, der må rejse til universets centrum for at forhindre onde kræfter i at stoppe tiden, hvilket vil medføre at det aldrig bliver jul igen. Asrin, Lima og Max er udvalgte til at starte som studerende på fremtidsakademiet, en skole for børn med særlige egenskaber. Her skal de i lære hos professor Styregaard. Hun fortæller børnene, at tiden er ved at gå i stå, og at de sammen må redde verden. Derfor tager hun dem med til sit laboratorium, hvor de møder robotten Gorbi.

Nede i skolens kælder finder de en bemærkelsesværdig portal, som viser sig at have magiske kræfter. Faktisk kan denne portal føre dem til universets centrum.

DR Ultra: Klassen

DR Ultra sender igen i år nogle afsnit af Klassen. Denne gang bliver det dog kun enkelte afsnit og ikke en hel julekalender. Det sendes hver tirsdag til torsdag i december.

DR Ramasjang: Storm i stillegade

Billedresultat for storm i stillegade
Storm på lugna gatan – svensk julekalender 2018

Storm i Stillegade, eller Storm på Lugna Gatan, som den hedder på sensk, er en helt anden genre end Jagten På Tidskrystallen. Julekalenderen blev sendt på svensk TV i 2018.
Her er der garanteret julestemning. Jeg så selv julekalenderen i december måned 2018, og den var virkelig med til at levere en julestemning, som vores Theo og Den Magiske Talisman, der blev sendt på dansk TV samme år, ikke kunne.

Jeg kan derfor varmt anbefale julekalenderen til alle dem, der gerne vil i julestemning og have lidt ekstra julehygge.

’Storm i Stillegade’ er en spændene og humoristisk fortælling om familien Storm, som flytter fra storbyens stress og jag til den lille landsby Järnkroken. Familien Storm består af mor Sanna, far Trond og børnene Leo og Vilja. I Järnkroken bliver der hvert år afholdt en julekonkurrence, hvor man skal arbejde sammen med sin familie og sine naboer. Men er det mon muligt at få en teknologiafhængig familie til at arbejde sammen med en yogafamilie? Det er i hvert fald en forudsætning, hvis de vil vinde den store julekonkurrence. Og det vil de! For byens fineste dame skal ikke vinde for tiende år i træk.

TV2 Play

På TV2 Play kan man allerede fra d. 1 novmber se eller gense Tinkas Juleeventyr. Det synes jeg personligt er en god idé, fordi man på denne måde kan få opfrisket, hvad Tinkas Juleeventyr handlede om. Dermed bliver man helt klar til første december, hvor fortsættelsen, Tinka og Kongespillet kommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TINKAS JULEEVENTYR - JULEKALENDER 2017