Mød Peter Zandersen fra Theo og Den Magiske Talisman

Mød Martine Vandet Salling fra Ludvig og Julemanden

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker julekalendere. Derfor har jeg sat mig for, at finde ud af, hvilke juletraditioner julekalender stjernerne har. Hvilken julekalender er deres yndlings og spiser de and eller flæskesteg juleaften?

I dette indlæg kan i læse om Martine Vandet Salling, om spillede nissen Klak i Ludvig og Julemanden fra 2011. Hun hjalp Stygge Krumpen, fordi han havde lovet hende, at hun ville komme til at flyve.

Billedresultat for klik og klak

Til jul er det 8 år siden, at Ludvig og Julemanden første gang blev sendt. Martine er selvfølgelig også blevet ældre.

Billedresultat for martine vandet salling

“Hvad er din yndlings julefilm?”

“Det må nok helt klart være de klassiske Alene Hjemme film. De er en sten sikker vinder hvert år”

“Hvad er din yndlings julekalender?”

“Pyha den er faktisk svær. Valget står helt klart mellem Jesus og Josefine eller Absalons Hemmelighed. Så det må nok være Absalons Hemmelighed der vinder”

“Hvad spiser du juleaften?”

“De sidste mange år har min familie og jeg holdt juleaften i udlandet, bla. meget i Spanien. Så de sidste par år har julemenuen bestået af spanske specialiteter. Når vi holder klassisk dansk jul får vi and med hele molevitten, altså hvide- og brune kartofler, rødkålssalat, waldorfsalat og selvfølgelig en god brun sovs”

“Hvordan var det at være med i en julekalender?”

“Det var utroligt spændende og lærerigt. Jeg mødte en masse fantastiske mennesker og fik en masse gode oplevelser. Det hele var selvfølgelig ikke kun sjov og ballade, fordi der selvfølgelig også skulle arbejdes en del, så hårdt var det. (Men heldigvis kun på en god måde)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Peter Zandersen fra Theo og Den Magiske Talisman