Julekalender guide 2021

Julekalender guide 2021

Indlægget indeholder reklame

Nu nærmer vi os for alvor julen, og inden vi ser os om er det december. Med december hører også julekalendere, og i dette indlæg har jeg undersøgt, hvilke forskellige fysiske julekalendere der blandt andet er på markedet i år.
Markedet for julekalendere kan virke uoverskueligt, og derfor har jeg lavet en nem og overskuelig guide til nogle af julekalenderne på markedet.
Det skal dog siges, at det ikke er alle julekalendere jeg har med, da der findes utroligt mange. Men jeg har et bredt udvalg.

Det er vigtigt, at man husker at prioritere hyggen højt i gennem ugens løb, og det er bestemt ikke nogen undtagelse i december. Jeg ved det kan være svært, når arbejde, pligter, fritidsinteresser med mere, fylder i kalenderen, men prøv at prioritere det og få tid til hinanden.
Jeg synes, at noget af det hygtigste i december er at sidde med familien og åbne diverse julekalendere. Det er, ligesom julekalenderen i TV’et, noget der kan samle hele familien. Hos os samles vi alle 5 hver eftermiddag, og åbner vores julekalendre hver dag i december, det er blevet en tradition, vi virkelig prøver at værne om.

 

Bykalender

Her er bykalenderen – En fysisk julekalender fyldt med gaver og overraskelser fra udvalgte virksomheder i dit lokalområde. Kalenderlågerne fungerer som gavebeviser, der skal afrives og indløses hos de deltagende forretninger. Oplevelsen kan sammenlignes med en moderne pakkekalender, hvor du tager ud i byen og får dine gaver. Julekalenderen spreder julestemning og indbyder til unikke oplevelser i hyggeligt selskab.

Alle eksemplarer af Bykalenderen indeholder attraktive gaver. Når kalenderen er købt, er resten gratis. Værdien af gaverne i kalenderen er langt større end, hvad du betaler for din Bykalender! Lågerne kan eksempelvis indeholde noget lækkert at spise eller drikke, et skønt produkt, gratis museumsbesøg eller billetter til sportsbegivenheder. De fleste låger har lang indløsningstid, så du får ikke julestress.
Bykalenderen findes i mange forskellige byer.

Julekalenderen kan købes hos Bykalender

Karamel Kompagniet Julekalender

Her får i en lækker, velsmagende julekalender. En gourmetjulekalender, der er fyldt med julelækkerier til 2 personer – hvis man altså nænner at dele den!
Julekalenderen er virkelig fin, og den er lige til at komme i julestemning af, med den smukke illustration af en smuk julenat på Bornholm.
Uanset om du elsker dine karameller søde, salte, stærke eller friske, så er alle karamellerne ægte håndværk – lavet med omhyggelighed, passion og kærlighed.

Julekalenderen kan købes hos Karamel Kompagniet*

Bland selv julekalender – Giving Deer

Hos Giving Deer kan man helt selv bestemme indholdet i julekalenderen. Man starter en proces, med en tom æske, som man fylder fra den 1. 12 til den 24.12, eller fra 1 advent til 4 advent og der er noget til enhver smag. Lige fra børn/voksne, mænd/kvinder og så videre. Man risikerer altså ikke at blive træt af indholdet, eller at få noget indhold som man ikke kan lide.

Man kan vælge mellem en julekalender og en adventskalender, og man kan endda gemme indlægsbakken til næste år. Julekalenderen kan både blandes online.

Julekalenderen kan købes hos Giving Deer*

Svanenet Bolsje julekalender

I denne julekalender er der 4-5 håndlavede kvalitetsbolsjer i hver af de 24 små bøtter, lige nok til én eller måske to personer … hvis man vil dele 🙂 Hver dag en ny smag.
Giv dig selv en bolsjejulekalender, eller glæd en anden med den som en gave. Kalenderen leveres som vist, i fin æske med låg.

Bolsjejulekalenderne fåes både med og uden sukker. Samtidig kan den købes som familiestørrelse, hvor der er cirka 40 gram bolsjer i hver – så er der nok til at glæde hele familien.

Julekalenderen kan købes hos Svanenet*

Portvinsjulekalender

Med portvinskalenderen får man 24 forskellige små flasker portvin på 5 cl. Der er både hverdagsportvin, over 10 års White og helt til 30 års Tawny.
Én ting er sikkert, kvaliteten er i top og udvalget er meget varieret.

  • 24 forskellige flasker
  • 4 producenter –  Bulas, Vieira de Sousa, DR og Quinta da Prelada
  • Late Bottled Vintage kun godkendt til dette projekt
  • Andre special aftapninger

Julekalenderen kan købes hos Drikportvin

Lakrids by Bülow julekalender

Alle kender Lakrids by Bülow julekalenderen, som indeholder de lækre lakridser. Julekalenderen har et rigtig fint design.
Lakrids by Bülows julekalender har 10 års jubilæum og der er blandet favoritter og helt nye smage, serveret i en fuldt genanvendelig indpakning, så du kan gøre december til noget helt særligt. Julekalenderen er perfekt til 2 personer, da hver dag indeholder 2 stykker lakrids.

Julekalenderen kan købes hos Lakrids By Bülow


Kaffe Julekalender (The Brew Company)

I kaffe julekalenderen fra The Brew Company finder du 5-6 særskilte typer smagfuld gourmetkaffe af den højeste kvalitet fra hele 12 forskellige lande. Hver kaffevariant er nøje udvalgt, så du i løbet af december måned kommer hele smagspaletten rundt og får glæde af kaffernes syrlighed, nuancer, krop og aroma, så sanserne virkelig stimuleres. Kaffebryggerne består af 100% rene, medium-groft malede kaffebønner fra selvstændige plantager i for eksempel Colombia, Honduras, Brasilien, Etiopien og mange flere steder – ingen blandingsprodukter. Efter kaffebønnerne er høstet, bliver de alle ristet i hånden og pakket nøje på The Brew Companys eget Artisan risteri her i Danmark. På hver pakke finder du spændende historier om den travle julemand, der skal nå gennem den hektiske julemåned, som du kan dele med hele familien!

Julekalenderen kan købes hos her.

 

Chili Klaus – Jingle Balls

Hvem kender ikke Chili Klaus? Manden der på rekordtid gik viralt med sine chilisagningsvideoer, hvor han spiste chili med kendte. Han har sågar lavet en adventskalender med selveste Pyrus.
Igennem de sidste par år er der blevet produceret en Chili Klaus julekalender og i år er ingen undtagelse. Julekalenderen går under navnet “Jingle Balls”.
I julekalenderen finder man selvfølgelig de klassiske chilikugler, men også nye håndlavede bolsjer i 4 forskellige vindstyrker, fra serien “Spicy” samt lækker, blød chili-vingummi.
Bag en af lågerne er der en chilikugle der sprænger skalaen, og så er der en ekstra låge, d. 31, som skal åbnes nytårsaften.
Julekalenderen kan gå til hele familien, fordi der er slik i alle styrker. Skalaen går helt fra 1 til 15.

Julekalenderen kan købes hos Chili Klaus*

Den økologiske julekalender

ØKOLOGISK ROSÉVINGUMMI – ØKOLOGISK CHOKOLADE – ØKOLOGISKE KAKAOTRØFLER Nu er den her, den økologiske jule kalender fra Sweetkynd! Rosévingummier, chokolade dragéer og kakaotrøfler, det er hvad du få i denne helt nye julekalender som Sweetkynd har lavet i samarbejde med Elmelund Chocolatier og Cocohagen. Fælles for alle produkterne er at, de er økologiske og lavet med rene ingredienser. Produkterne er nøje udvalgte for at forkæle dine smagsløg i december og forsøde dagene frem til juleaften med god samvittighed.

Julekalenderen indeholder 24 økologiske fristelser fra de 3 økologiske brands:

  • Økologisk rosévingummi – fra Sweetkynd Denmark Rosé vingummierne er med 9,6% rosévin og varianterne: Jordbær, Hindbær, Hyldeblomst, Passionsfrugt og Granatæble. Rosévingummierne er veganske og fri for gluten, laktose og gelatine fra dyr.
  • Økologisk chokolade (dragéer) fra Elmelund Chocolatier Økologisk kvalitetschokolade produceret i Danmark. Dragéerne kombinerer knasende nødder med de fineste chokolader og kommer i smagsvarianterne Hasselnød med hvid chokolade og hindbær, Hasselnød med hvid chokolade og lakrids og Hasselnød med hvid karamelchokolade.
  • Økologiske kakaotrøfler fra Cocohagen Økologiske og veganske kakaotrøfler fra COCOHAGEN – 100% økologiske og udelukkende produceret på naturlige råvarer. Det er 6 forskellige smagsvarianter i kalenderen: Cocoa Barista, Hazel, Triple, Orange og Mint.

Julekalenderen er lavet i et begrænset antal, så det er med at slå til hvis du vil sikre dig disse 24 økologiske godter op til jul.

Julekalenderen kan købes her*

Almuegaarden adventskalender


I år har almuegaarden valgt at lave en lækker adventskaldender. Årets adventskalender indeholder nøje udvalgte bolcher, samt en helt særlig julespecialitet og der er nok til hele familien! Julekalenderen indeholder bolcher og mandler.

Tre generationer har indtil nu været i gang med kogning af de søde ting og sager på Almuegaarden, hvor gode råvarer, naturlige ingredienser, og ikke mindst det gode danske håndværk holdes i hævd.

Julekalenderen kan købes hos Almuegaarden*

 

THE MALLOWS julekalender

Dette års eksklusive julekalender er spækket med økologiske, gourmet marshmallows, som hitter hos både børn og voksne. Årets julekalender fra THE MALLOWS indeholder 8 forskellige smagsvarianter, så der er rig mulighed for at smage hele vores sortiment. Bag hver låge gemmer sig 2 smagfulde og chewy mallows, så du altså nemt kan dele kalenderen med én du holder af. Hvad enten du er til surt, sødt, bær eller chokolade vil denne med sikkerhed falde i god jord. Kalenderen har 25 låger – blot fordi 24 dages forkælelse simpelthen bare ikke er nok.
De lækre mallows er chewy. Derfor er der godt med bid og tekstur i, og man skal derfor tygge sig igennem de lækre lag af forskellige smagsoplevelser.

Julekalenderen kan købes her*

Vingummi Julekalender

I årets julekalender præsenterers 12 helt nye og unikke smagsvarianter, som udelukkende vil være at finde heri. Julekalenderen har et smukt og stilfuldt design, hvor man åbner op til en verden af nydelse og spændende smagsoplevelser.

På hver af de 24 skuffer står tallene også med blindskrift, så det er let for alle at læse, hvilken låge der må åbnes. Og med sit tidsløse design og vores refill æske kan julekalenderen genanvendes og bruges igen år efter år.

Julekalenderen kan købes hos Wally og Whiz


Te julekalender

Her får i en julekalender, som indeholder 2 x 24 forskellige tebreve.
Man kan derfor dele kalenderen med en man holder af, men man kan også drikke dem selv 🙂 Det er en rigtig god måde, hvorpå man kan komme til at smage en masse forskellige typer te. Både sort, grøn, hvid, rooibos og urte te.

Julekalenderen kan købes hos Carstensens Tehandel

Disney Julekalender

Den populære Disney Julekalender, som alle børn elsker, er tilbage. Årets hyggeligste julekalender indeholder i alt 24 bøger, én for hver dag i julemåneden – helt frem til juleaften.

Hver bog er i Pixi-bog-format på 24 sider og fyldt med flotte farveillustrationer. Eventyrerne er en blanding af Disney-klassikere og nyere Disney historier.

Julekalenderen kan købes hos Plusbog.dk

Legetøjs julekalendere

Legetøjseksperten har et bredt udvalg af julekalendere til børn, heriblandt flere forskellige barbie julekalendere, Gurli Gris, Hot Wheels og Harry Potter. Der er til alle typer børn.

I kan se hele udvalget her*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender guide 2021