TV JULEKALENDER OVERSIGT 2021

Kristiania Magiske Tivoli Theater – Norsk julekalender 2021

Vi er i Danmark meget glade for julekalendere i TV, men vi er ikke det eneste land, som har en stor tradition med TV julekalendere. Det har man også i Sverige og Norge. Jeg har de sidste par år fulgt med i nye produktioner fra både Sverige og Norge. Jeg elsker jo julekalendere, så det er jo kun fedt at have flere at se. Kæmpe anbefaling herfra, hvis I også elsker julekalendere.

I år har både Sverige og Norge en ny julekalender at se frem til, ligesom vi også har i Danmark. I kan læse mere om den nye danske julekalender “Kometernes Jul” her.
I dette indlæg kan I læse om den nye norske julekalender “Kristiania Magiske Tivoli Theater”.

Da utenlandsproduksjon av NRKs julekalender måtte kanselleres, falt valget på denne unike bydelen – Dagsavisen

Kristiania Magiske Tivoli Theater havde et budget på 82 millioner norske kroner.

Kristiania Magiske Tivoli Theater foregår i år 1909. Julekalenderen handler om den fattige dreng Luca fra Vika, som bliver bekendt med det magiske og forunderlige i Oslos gamle teater.
Man kommer til et univers hvor børn er klogere, sjovere, modigere og mere loyal end voksne. Teaterets eksistens trues, og børnene må stå sammen for at redde teateret. Så er spørgsmålet bare, om de klarer det inden juleaften.

Julekalenderen vil højst sandsynligt kunne ses på NRK TV til december

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV JULEKALENDER OVERSIGT 2021