Kristiania Magiske Tivoli Theater - Norsk julekalender 2021

En hederlig jul med Knyckertz – Svensk julekalender 2021

Vi er i Danmark meget glade for julekalendere i TV, men vi er ikke det eneste land, som har en stor tradition med TV julekalendere. Det har man også i Sverige og Norge. Jeg har de sidste par år fulgt med i nye produktioner fra både Sverige og Norge. Jeg elsker jo julekalendere, så det er jo kun fedt at have flere at se. Kæmpe anbefaling herfra, hvis I også elsker julekalendere.

I år har både Sverige og Norge en ny julekalender at se frem til, ligesom vi også har i Danmark. I kan læse mere om den nye danske julekalender “Kometernes Jul” her.
I dette indlæg kan I læse om den nye svenske julekalender “En hederlig jul med Knyckertz ”.

En hederlig jul - med familjen Knyckertz (TV Mini Series 2021) - Photo Gallery - IMDb

Julekalenderen handler om den elveårige Ture Knycker. Han vil gerne holde en normal jul, men det er svært når ens familie er tyve. Faren Bove har sagt, at så længe et barn får tilstrækkelig med kærlighed, så kommer kriminaliteten af sig selv. Tures lillesøster Kriminellen er allerede en mestertyv og har lært en masse tyvetricks. Til gengæld synes Ture ikke rigtigt, at han passer ind i familien.  

Julekalenderen kan højst sandsynligt ses på SVT play til december.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kristiania Magiske Tivoli Theater - Norsk julekalender 2021