Julefilm på streaming 2020

Hyggelig konkurrence om en bord biopejs

Indlægget indeholder reklame

Som en del af min julekalender på instagram, har I i dag mulighed for at vinde en virkelig skøn præmie. Konkurrencen er i samarbejde med Biopejs-shop.dk, som er Danmarks største forhandler af miljøvenlige pejse. De sælger bioethanol pejse, gaspejse samt elpejse og Opti Myst pejse.

Deltag i konkurrencen om en biopejs

I konkurrencen kan I vinde en lille bord biopejs, der kan bruges både inde og ude og nemt kan flyttes rundt når den er slukket. Brændetiden er 1-2 timer.
I kan deltage på instagram på @julesiden.dk.

 

Om Biopejs.dk produkter

Biopejs.dk forhandler et stort udvalg af forskellige pejse, både biopejse, gaspejse, elpejse og Opti Myst pejse, også kaldet vanddamp pejse.

  • Bioethanol pejse:

En biopejs er en pejs, der brænder på det miljøvenlige brændstof, bioethanol. En bioethanol pejs er nem at have med at gøre. De kræver ikke nogen form for ventilation eller skorsten og er næsten vedligeholdsfri.
Dog kan den ikke anvendes som primær varmekilde, blot som supplerende. De fåes både som manuel og automatisk pejs – altså tændes de henholdsvis med en lighter eller med fjernbetjening eller en app.
Biopejs.dk forhandler mange forskellige slags, både fritstående, væg- og lofthængte og indbygnings biopejse.

  • Gaspejs:

Gaspejse kan bruges som primær varmekilde. En gaspejs brænder på enten natur-, by- eller flaskegas. En gaspejs skal være aflukket, og kræver derfor ventilation. Det betyder at den skal installeres et sted hvor der kan trækkes ventilation gennem en væg eller loft, meget lig en skorsten. Gaspejse kan enten indbygges i væggen, på samme måde som biopejsen, eller være fritstående.

Eksempel på gaspejs

  • Elpejse og Opti Myst pejse:

Elpejse og Opti Myst pejse går ind under den samme kategori, da de begge laver deres flammer ved hjælp af strøm. Forskellen er den teknologi der bruges til at lave flammerne. En elpejs skaber flammerne ved hjælp af LED-lys. En Opti myst pejs, som også kaldes en vanddamppejs eller hybridpejs, skaber flammer ved at belyse vanddamp, for at skabe en illusion af flammer. Ofte skaber både elpejse og opti myst pejse varme, men kan ikke være en primær varmekilde, men giver nærmere en hyggelig varme. Elpejse og hybridpejse fås ligesom med biopejse både som fritstående, indbygnings- og væghængte.

 

Biopejs.dk forhandler også andre ting, såsom bålfade, havepejse, terrassevarmere og andet til udendørsbrug.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefilm på streaming 2020