Julefilm og serier på netflix 2020

Eventyrlig jul for børnene

Reklame for Detvier

Nu nærmer vi os endelig den tid på året, hvor det ifølge mig er  helt i orden at slå bremserne i og hvor hyggen skal prioriteres højt. Jeg ved at det kan være svært, i en travl hverdag, at få tiden til at slå til. Men så længe man forsøger at bibeholde glæden ved julen, skal det hele nok gå op i en helhed. Specielt i år er det endnu vigtigere at få juleglæden frem. 2020 har været et år, præget af usikkerhed, og det har påvirket både børn og voksne. Så jeg er sikker på, at vi alle, især i år, har ekstra brug for glæden, hyggen og den nære familie, så vi får en stund kan lægge bekymringerne lidt til siden.

Jeg tror, at det i år er ekstra vigtigt at give sig tid til børnene i julen. Og findes der noget mere magisk end børns juleglæde? Det er da noget, der i den grad smitter af på selv de største julekritikere.
Jeg husker selv tydeligt dengang jeg var lille og sendte brev til julemanden. Jeg sendte med fuld overbevisning brevet ud af vinduet, mens jeg sagde det berømte vers fra Krummernes Jul:

“Dette brev,
som jeg skrev,
sender jeg gennem stjerners vrimmel,
mod den syvende himmel,
med vindens sus,
til julemanden hus!”

Hver morgen lå der et brev i sokken sammen med en lille gave. Det var magisk og man kunne ikke komme hurtigt nok ud af sengen om morgenen. Selv mine brødre som var udpræget B mennesker, kunne pludselig nemt komme ud af sengen.
Det er minder, som jeg helt sikkert vil give videre, når jeg engang selv får børn. For det er næsten ligeså magisk at kunne opleve glæden gennem børnenes øjne, som det er selv at opleve det.

Nissebreve

Med Detvier’s nissebreve kan man skabe nogle magiske og hyggelige stunder for børnene. Nissebrevene passer til lige præcis dét barn du gerne vil glæde. Man kan endda selv vælge hvad nissen skal hedde, så magien bliver ekstra realistisk.
Det er en perfekt mulighed for at samles som familie på børnenes niveau med julehygge og højtlæsning. Man kan endda vælge mellem flere forskellige breve, så historien passer til barnets alder.
Det er en fantastisk mulighed for at gøre ventetiden til juleaften lidt nemmere for børnene. For vi kan jo selv huske, hvor lang december måned føltes da vi var børn. Men vi skal huske at omfavne og nyde juletiden.

Nissebrevene kommer i flere forskellige versioner, så man kan vælge det der passer bedst til ens familie. Først og fremmest kan man købe brevene som PDF, så man selv kan printe dem ud og lægge i sokken hver dag i december. Derudover findes der to forskellige pakker.

  1. Den første er en pakke med trykte breve, bånd til at binde brevene samt manilla kort, hvor man selv kan skrive dato på og til/fra, hvis man også ønsker det.
  2. Den anden pakke er med trykte breve, bånd til at binde brevene samt fine og lækre kalendertal af sugar cookies.

I kan se mere om alle de fine breve inde hos Detvier.dk.

Rabatkode

Jeg har fået en rabatkode til jer, så I kan få 15% på alle nissebreve og julemandsbreve. Så kan I spare lidt penge på julehyggen til børnene.

Rabatkode: Julesiden15

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefilm og serier på netflix 2020