MALOUS JUL - JULEFILM 2020

FAMILIEN JUL 3 – NISSEHOTELLET

Filmens plakat

Den tredje film i serien om Hugo og resten af familien Jul er på vej. Filmen kommer til at hedde “Familien Jul og nissehotellet”. Filmens hovedperson kommer fortsat til at være Hugo (spillet af Pelle Krusbæk), som nu er blevet tolv år gammel og som fortsat elsker nisser. Desværre bliver Hugo drillet af de andre børn, fordi han elsker nisser. Derfor beslutter han sig for, at han vil gå imod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor.

På familiens juleferie opdager Hugo, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en brav kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og nu bor alene med sine søskende. Sne vil gerne hjem til nissernes land, men hun kan ikke få rensdyrene til at flyve, fordi hun aldrig har lært magi.

En stor del af filmen er, ligesom de to første film, optaget på Nordfyn og i Fredensborg. Filmen er primært i Bogense og Otterup, og hotellet i filmen er Bogense Hotel.

Filmen bliver produceret af Pixy Film og instruktøreren er Carsten Rudolf som også står bag manuskriptet til filmen.

Filmen har premiere d. 11. november.

Medvirkende

“Familien Jul” (2014)

De to første film i rækken hedder henholdsvis Familien Jul og Familien Jul – I Nissernes Land.

Første gang vi møder familien Jul har Hugos far, Niels Jul, et meget anstrengt forhold til julen. Alt ved julen irriterer ham, hvilket påvirker resten af familien, specielt Hugo som elsker jul.
Juleaften bliver nissen Pixy væk fra kanen og resten af nisserne og han efterlades hos Familien Jul. Her bliver han hurtigt venner med Hugo, hvilket ikke er helt problemfrit.

Optagelserne til Familien Jul startede i marts 2014. Nogle af optagelserne fandt sted i Fredensborg By, hvor gaden blev omdannet til et julemarked med salg af juletræer. Store dele af filmen er optaget i en villa i Fredensborg. Her foregik optagelserne hele foråret og indtil starten af juli. Derudover er Fredensborg Slot også at finde i filmen, og skolen i filmen er Humlebæk Skole. Derudover blev dele af filmen optaget på Fyn, heriblandt på Flyvesandet Camping på Nordfyn og ved politigården på Tvedvej i Svendborg.

Familien Jul solgte mere end 165.000 billetter.

“Familien Jul – i Nissernes Land” (2016)

I den anden film om familien Jul, dukker nissen Pixy igen op hos familien Jul, allerede d. 1. december. Han er kommet, fordi han skal hente den nissehue, som han glemte sidste år. I nissehuen er Hugos magiske nissekugle. Uheldigvis ødelægger Hugo nissekuglen, og Pixy mister derfor sin nisse-magi, og han ældes lynhurtigt. Hugo er den eneste, der kan samle kuglen igen og redde Pixy, og han må derfor flyve med sine søskende Alfred og Vega til det magiske nisseland. Det skal dog vise sig, ikke at være nemt at komme i mål med opgaven. Nissernes Land gemmer på mange forhindringer, heriblandt den onde nisse Evol, der forsøger at spænde ben for, at Hugo får samlet kuglen.

Det meste af filmen er optaget på det svenske frilandsmuseum Jamtli, der er omdannet til nissernes land. I Danmark er der optaget omkring Fredensborg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MALOUS JUL - JULEFILM 2020