PEBERKAGEHUS

MALOUS JUL – JULEFILM 2020

Karla My Nordquist og Lars Ranthe // Foto: Martin Top Jacobsen

Til november får en ny julefilm premiere i biograferne. Der er tale om filmen Malous Jul, og den er planlagt til at få premiere d. 19. november 2020. Det er en film fyldt med humor, og holdet bag vil forsøge at lave en lidt anderledes julefilm. Filmen optages i Syddjurs og omegn.

På Lunø ånder en hyggelig og fredfuldt juleidyl, men en dag ankommer plejebarnet Malou til Lunø hos plejeforældrene Bibi og Leif. Malou er en trodsig og udsat teenager, som hverken er fan af Lunø, julehygge eller hendes juleglade plejeforældre Bibi og Leif. Malou vil for alt i verden væk fra øen, og derfor får hun hjælp fra gårdnissen Nils, som hjælper med at lave ballade. Men da Malou begynder at mærke, at hun både bliver set og omfavnet af Bibi og Leif, ændrer hun mening. Uheldigvis kan pagten med nissen ikke ændres og Malou er nu nødt til at overbevise sine plejeforældre om, at de godt kan stole på hende. Noget hun aldrig har prøvet før, og Malou opdager nye positive sider af sig selv.

Julefilmen instrueres af  Claus Bjerre, som tidligere har instrueret 6 Far til fire film (2005-2012). Manuskriptet er skrevet af Claus Bjerre og Frederik Meldal Nørgaard. Filmen produceres af Ja Film, som har 20 års erfaring som animationsproducent. Malous Jul er Ja Films første live-action film.

Produceren på filmen samt medejer af Ja Film, Anders Berthelsen, udtaler følgende:

”Som animationsproducent er det rigtig spændende at prøve kræfter med live-action formatet. Selvom filmen rummer en del visuelle effekter, er det på mange måder en helt anden verden. Og så er det dejligt som jysk producent at være en del af den spændende udvikling, der sker i det vestdanske i disse år”

Malous Jul produceres med støtte fra Det Danske Filminstitut og Den Vestdanske Filmpulje i samarbejde med TV2 Danmark.

Medvirkende

Filmens trailer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEBERKAGEHUS