JULEMANDENS DATTER 2 - KONG VINTERS TIDSKRYSTAL

JULEKALENDER 2020

I 2020 er det igen DR’s tur til at producere en ny julekalender. Det er ikke meget vi ved om julekalenderen endnu, men jeg vil løbende opdatere indlægget, når der er ny information om den nye julekalender.

Allerede i marts 2019 begyndte DR at søge skuespillere til den nye julekalender.  Til hovedrollerne søgte de en dreng mellem 12 og 15 år, som gerne måtte være fysisk aktiv, en pige mellem 12 og 15 år, som gerne måtte være vild med at danse, og til sidst en pige mellem 7 og 9 år, som gerne skulle være glad i låget.
Altså ligner det den sædvanlige model, som vi har set  i mange andre julekalendere. Hvor der er et par ældre børn samt et yngre barn, som (måske) skal spille lillesøster til en af de andre hovedroller.

Optagelserne til julekalenderen begyndte i oktober 2019 og de skulle efter sigende slutte i juni 2020. Optagelserne finder sted i København. Der er mange forskellige københavnske locations i julekalenderen. Blandt andet Det Kongelige Teater, Nyhavn og Tivoli. Det virker til, at der kommer til at være en del julestemning i den nye julekalender på DR1. Heriblandt er der optaget scener ved Nyhavn under julemarkedet i 2019 samt i et sneklædt Tivoli. Jeg håber derfor, at julekalenderen går i en lidt anden retning, end DR tidligere har gjort hvad angår julestemning.

Ud fra research tyder det også på, at der optræder en julemand. Det er dog ikke bekræftet af DR, og det er derfor ikke helt sikkert, at det passer.

På rollelisten ses blandt andet Joachim Fjelstrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEMANDENS DATTER 2 - KONG VINTERS TIDSKRYSTAL