JULENS TV 2019

TV-JULEKALENDER OVERSIGT 2020

Her får I et samlet overblik over, hvilke julekalendere der bliver sendt på TV i 2020. Listen vil løbende blive opdateret, når der kommer flere oplysninger om julekalenderne.

DR1: Ny julekalender

I år er det DR´s tur til at sende en ny julekalender. Vi ved endnu ikke ret meget om julekalenderen, men ud fra research tyder det på, at der, i den nye julekalender, optræder en julemand. Det er dog ikke bekræftet af DR, og det er derfor ikke helt sikkert, at det er rigtigt.
Hvis I gerne vil læse mere om julekalenderen, så kan I finde det her.

TV2: Genudsendelse

I 2019 var det TV2 der producerede en ny julekalender, og derfor er det i år tid til en genudsendelse af en gammel julekalender. Personligt ville jeg elske et gensyn med en god gammel julekalender, nemlig Jesus og Josefine. Dog tror jeg nærmere, at TV2 sender Juleønsket fra 2015, da TV2´s seneste genudsendelse var Tvillingerne og Julemanden fra 2013. Gangen forinden blev Ludvig og Julemanden fra 2011 genudsendt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULENS TV 2019