JULENS TV 2019

TV-JULEKALENDER OVERSIGT 2020

Her får I et samlet overblik over, hvilke julekalendere der bliver sendt på TV i 2020. Listen vil løbende blive opdateret, når der kommer flere oplysninger om julekalenderne.

DR1 = Julefeber: 19:30
TV2 
= Juleønsket: 20:00
TV2 = Alletiders Jul
TV2 Charlie = The Julekalender
DR Ramasjang = Nissebanden
TV2 ZULU
 = Natholdets Julekalender 3

DR1: Julefeber

Selma Dali Pape – Spiller “Gro”

Julekalenderen handler om en familie bestående af 13-årige Bjørn, 8-årige Gro og deres unge far. Familien bliver d. 1 december smidt ud af deres lejlighed, og de er derfor nødsaget til at flytte ind på loftet af farens arbejdsplads, Det Kongelige Teater, hvor han arbejder i køkkenet. De skal nu holde sig skjult for at ingen skal opdage, at familien bor på loftet.
På teatret får familien en hverdag op at køre, og her møder Bjørn den jævnaldrende pigen Frederikke, som går på balletskolen.
Derudover optræder der en julemand.

Hvis I gerne vil læse mere om julekalenderen, så kan I finde det her.

TV2: Juleønsket

I år sender TV2 julekalenderen Juleønsket fra 2015. Juleønsket var meget populær, og den havde i gennemsnit over 1 million seere hver dag. Den var endda nomineret til en Robert for ‘Årets korte TV-serie’ samt ‘Bedste tv-serie’ ved Tvprisen i 2017.

Igen i år kommer der samlekort til julekalenderen på TV2, nemlig Juleønsket. Der er 50 forskellige kort, og man får en pakke for hver 100 kroner man handler for i Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen fra d. 15 november indtil juleaften. MEGA HYGGELIGT! Man kan købe samlemappen for 40 kr.

I kan læse mere om Juleønsket her.

DR Ramasjang: Nissebanden

Om eftermiddagen kommer DR Ramasjang til at sende Nissebanden. Den er specielt målrettet til de mindre børn som ikke kan se Julefeber.

Nissebanden blev første gang sendt i 1984 og er siden blevet genudsendt 3 gange – senest i 2015.

 

TV2 ZULU: Natholdets Julekalender 3

1 kommentar

  • Bjær

    Hej hvorfor ikke bøndernes Mortenesses jul det er 20 år siden den blev sendt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULENS TV 2019