JULENS TV 2019

TV-JULEKALENDER OVERSIGT 2020

Her får I et samlet overblik over, hvilke julekalendere der bliver sendt på TV i 2020. Listen vil løbende blive opdateret, når der kommer flere oplysninger om julekalenderne.

DR1: Ny julekalender

Julekalenderen handler om en familie bestående af 13-årige Bjørn, 8-årige Gro og deres unge far. Familien bliver d. 1 december smidt ud af deres lejlighed, og de er derfor nødsaget til at flytte ind på loftet af farens arbejdsplads, Det Kongelige Teater, hvor han arbejder i køkkenet. De skal nu holde sig skjult for at ingen skal opdage, at familien bor på loftet.
På teatret får familien en hverdag op at køre, og her møder Bjørn den jævnaldrende pigen Frederikke, som går på balletskolen.
Derudover optræder der en julemand.

Hvis I gerne vil læse mere om julekalenderen, så kan I finde det her.

TV2: Genudsendelse

I 2019 var det TV2 der producerede en ny julekalender, og derfor er det i år tid til en genudsendelse af en gammel julekalender. Personligt ville jeg elske et gensyn med en god gammel julekalender, nemlig Jesus og Josefine. Dog tror jeg nærmere, at TV2 sender Juleønsket fra 2015, da TV2´s seneste genudsendelse var Tvillingerne og Julemanden fra 2013. Gangen forinden blev Ludvig og Julemanden fra 2011 genudsendt.

1 kommentar

  • Bjær

    Hej hvorfor ikke bøndernes Mortenesses jul det er 20 år siden den blev sendt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULENS TV 2019