Mød Nikoline Christiansen fra Mikkel og Guldkortet

Julehygge i november

Kalenderen siger den 7. november, og det betyder også, at der i dag er præcist 24 dage til december. Dermed nærmer december måned sig med hastige skridt, og det er derfor også på tide at begynde med små forberedelser til julen.
Der er både små og store ting, som man allerede nu kan begynde at julehygge med. Hvis man prøver at dele forberedelserne ud på hele november, så undgår man at løbe stressende rundt i december, hvor der for alvor skal julehygges.
Det er jo ikke sikkert, at man har tid til alt det man gerne vil i december, og derfor kan man passende smugle lidt julehygge ind i kalenderen i november.

Se en julefilm

Dette tip er noget, som alle kan være med på. Hvem elsker ikke en god julefilm? Der er ikke længe til, at de forskellige julefilm i biografen får premiere. I år kan vi blandt andet glæde os til den hyggelige julefilm Last Christmas, som indeholder julesange fra Wham! – og som kombinere både julefilm OG gode julesange, win win!
Hvis man ikke har tid eller penge til en tur i biografen, kan man passende se en god julefilm på streaming. Fordelen her er, at man har muligheden for at sidde henslængt i sofaen og se filmen med tændte stearinlys, hvilket er både romantisk og hyggeligt. I kan læse mere her om de forskellige julefilm, både i biografen og på streaming.

Besøg et julemarked

Noget andet man kan lave i november er at besøge et julemarked. Og lige netop julemarkeder findes der mange af. Man har derfor en mulighed for at besøge et julemarked uanset, hvor man befinder sig i landet.
I kan læse mit indlæg om nogle af landets julemarkeder her.

Tag i teater

Hvert år er der forskellige juleforestillinger på forskellige teatre. I år er der to store forestillinger fra henholdsvis Århus og Odense teater.
Århus Teater laver julekalenderen Pagten som teaterforestilling, og den har allerede premiere d. 14. november – men man skal være hurtig, for mange af billetterne er allerede væk. Læs mere her.
Odense Teater laver ligeledes en forestilling om den norske julekalender Snefald, som blev sendt på DR1 i 2017. Den har premiere d. 16. november.

Tag forskud på julens mad

Nu er tiden vidst også ved at være inde til, at man kan begynde at tage glæde af noget af det lækre julemad. Lige om lidt, altså d. 10. november, er det Mortens Aften, og det er da en oplagt begivenhed til at lave and med alt det lækre tilbehør.

Find juletingene frem

Det er også ved at være tid til, at man kan begynde at finde noget af julepynten frem – dermed ikke sagt, at man behøver pynte huset helt op, Det er helt op til en selv, om man starter småt – eller går all in. Jeg synes bare, at det er hyggeligere når der er pyntet op.
Derudover er det også ved at være tid til, at man skal have fundet dette års julekalender. I kan læse min guide til forskellige julekalendere her. Derudover synes jeg helt sikkert også, at man skal købe de klassiske lågekalendere, både den fra DR og fra TV2, som også støtter et godt formål.
Og ellers så bare; hyg, hyg og hyg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Nikoline Christiansen fra Mikkel og Guldkortet