Julefilm 2019

DIY Julepynt

Indlægget indeholder reklame for CChobby

Start julehyggen

Nu er efterårsferien ved at være ved vejs ende, hvilket betyder at den næste ferie vi skal holde er juleferien!
Udenfor er det for alvor begyndt at blive køligere og bladene er begyndt at falde af træerne. I butikkerne er julestemningen begyndt at indfinde sig, hvilket gør man kan mærke, at julen nærmer sig med hastige skridt.
Derfor kan man godt begynde at forberede sig til julen. På den måde kan man forsøge at undgå, at december bliver stresset, og man får da mere tid til julehygge i december. Win win!

Noget af det skønneste i disse måneder er at sidde sammen med sin familie og drikke varm kakao, mens man kigger på regnen som udenfor siler ned. Hvor man sammen laver noget kreativt – det kan virkelig få en til at komme ned i gear i en stresset hverdag. Ikke noget med at skulle nå en masse ting, men bare være tilstede i nuet.

Jeg synes, at sangen “Hygge” fra Pyrus beskriver denne følelse rigtig godt:

“Når det er riv og rusk og regn og slud og sne, og man sidder sammen ved den varme pejs, og spiller spil og spiser slik og drikker te, og ved at julen er undervejs. Det er hygge – åhh, det er hygge!”

Personligt julepynt

Hos CChobby kan man finde de fineste kreative ting til at lave hjemmelavet julepynt. Og hvad er mere hyggeligt end hjemmelavet julepynt? Det er både hyggeligt at kreere, men det skaber også minder, som man hvert år kan se tilbage på.

Der er noget for hele familie, både de øvede og begynderne. Man kan finde en masse fine ideer og materiale til, hvordan man f.eks. laver en fin adventskrans og fint pynt til borddækning. Samtidig kan man selvfølgelig finde ideer til det fineste personlige julepynt, som børn og voksne kan samles om.
Man kan endda finde materiale og ideer til personlige julekort og gaveindpakning; så kan julegaven blive endnu mere personlig

Jeg har selv været igang med at at lave nogle søde nisser og julekugler, som fint kan hænge og pynte på juletræet. Kun fantasien sætter grænser, og jeg lover jer, at det er mega hyggeligt.

Jeg giver mine varmeste juleanbefalinger til, at tjekke CChobby ud, så er I i hverfald sikret en masse hyggelige timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefilm 2019