Mød Martin Hempel Barkholt fra Tvillingerne og Julemanden

Julefilm 2019

Nye julefilm i biograften

“Ninna” – Premiere d. 7. november

Den første film er en dansk film, som jeg ikke helt ved, hvor godt passer i kategorien julefilm – men jeg tager den med, da filmen blandt andet foregår ved juletid.

Filmen hedder Ninna, og den handler om en kvinde af samme navn, nemlig Ninna, der bor sammen med sin søn Dennis i Præstø. Hun arbejder på den lokale grill.
Tæt på jul fylder Dennis 18 år, og her holder Ninna et surpriseparty for man. Det ender dog med, at det er Dennis der overrasker Ninna mest, da han meddeler hende, at han har fået sin egen lejlighed, og han har tænkt sig at flytte hjemmefra. Ninna ender i en større krise, hvor december udvikler sig til en måned i helvede. Hun kan ikke overskue udsigten til, at hun skal se sin søn blive voksen og begynde at leve sit eget liv. Hun griber til alle midler for at redde julen og hjerternes fest, og dermed også få sin søn hjem.

Ninna er en komedie der tager fat på alvorlige emner og de bliver behandlet på en humoristisk måde.
Instruktøren står også bag successerien “Badehotellet”.

“Last Christmas” – PREMIERE D. 14. NOVEMBER

Last Christmas er en romantisk julefilm, og den byder på nye Wham! julesange og masser af rå julehygge.

I London bor den unge pige Kate, der forsøger at komme igennem den ene dårlige beslutning efter den anden. Hun møder den perfekte Tom på jobbet, og hurtigt kommer der varm romantik ind i hendes liv.

Udover en stjernespækket rolleliste, byder den længeventede julefilm på helt nye julesange fra Wham!, så der er vist rigeligt at se frem til denne december!

Emilia Clarke fra ‘Game of Thrones’ og Mig før dig skal spille Kate, mens den nye stjerne, Henry Golding, der har charmeret verden i Crazy Rich Asians spiller Tom. Udover de to vil Emma Thompson medvirke.

Instruktøren Paul Feig (Bridesmaids) har udtalt, at filmen udover at være kraftigt inspireret af George Michaels (1963-2016) hit, også vil have andre sange af kunstneren på soundtracket – numre

“Black CHRISTMAS” – PREMIERE D. 12. December

Gyserfilmen ’Black Christmas’ har en maskeret morder på jagt efter en flok unge studerende i, hvad der ellers skulle have været en fredelig juleferie.

De unge må derfor nu flygte for deres liv eller tage kampen op mod den mystiske morder. Julen står altså ikke just på julehygge, men derimod skrig og skrål, mens der også kommer diverse våben i spil, så som en økse samt bue og pil.

’Black Christmas’ er et remake af gyseren af samme navn fra 1974 – en film, der tidligere er blevet filmatiseret i 2006. Slasher-filmen byder desuden på et stærkt kvindeligt cast, hvor man bl.a. finder skuespillerinden Imogen Poots, der tidligere har spillet med i andre nervepirrende film som Green Room og 28 Weeks Later.

Bag filmen står Blumhouse Productions, der også har leveret den Oscar-vindende gyser Get Out, den nye Halloween og ikke mindst de populære Paranormal Activity-film, The Purge-franchisen og Insidious-serien.

Nye julefilm på streaming

Netflix

“HOLIDAY in the wild” – UDGIVES D. 1. NOVEMBER

På netflix står der:

“Da hendes mand pludselig afslutter deres ægteskab forlader Kate den tomme rede og tager alene på bryllupsrejse i Afrika – og måske kærligheden”

“The Knight Before Christmas” – UDGIVES D. 21. NOVEMBER

En middelalderlig engelsk ridder transporteres magisk til i dag, hvor han falder for en videnskabslærer på gymnasiet, der er desillusioneret af kærlighed.

The Knight Before Christmas (2019)

“Julespecial Miraculous” – UDGIVES D. 1. NOVEMBER

Dette er en julespecial af børneserien Miraculous. Lige noget for de mindste i familien.
På netflix står der:

“Den pariske teenager Marinette forvandler sig til superhelten Ladybug for at finde den ensomme Adrien, som hun er hemmeligt forelsket i, da han løber hjemmefra til jul”

Billedresultat for julespecial miraculous

“My Little Pony – den bedste gave nogensinde” – UDGIVES D. 1. NOVEMBER

Endnu en ting for de helt små i familien. Julespecial af My Little Pony. På Netflix står der følgende:

“Ponyerne kommer i julehumør ved at trække navne til en gaveudveksling og galoppere rundt i Equestria for at finde de perfekte gaver”

Billedresultat for my little pony the best gift ever

“Let It Snow” – udgives d. 8. november

Dette er en Netflix film, som handler om en lille by, hvor der kommer en snestorm juleaften. Det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere highschool-elever.

“Klaus” – UDGIVES D. 15. NOVEMBER

‘Klaus’ handler om Jesper, der er postakademiets værste studerende, og som straf bliver han udstationeret på en iskold ø over polarcirklen, hvor de lokale beboere bruger det meste af deres tid på at bekrige hinanden.

Netop som Jesper er ved at give op, møder han den lokale lærer Alva, som bliver hans ven og allierede. Han møder også Klaus, en mystisk tømrer, der bor alene i en hytte fyldt med håndlavet legetøj.

Disse venskaber bringer latteren tilbage til Smeerensburg og skaber et miljø med generøse naboer, magisk lærdom og omhyggeligt ophængte julesokker på kaminhylden.

Filmen er lavet af manden bag filmen ‘Despicable Me’. Filmen bliver også udgivet med danske stemmer, og derfor kan hele familien følge med i filmen. Det er stemmer som Lars Mikkelsen, Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller.

Disney+

“Noelle”

Den nye streamingstjeneste Disney+ har lavet nogle nye produktioner. En af dem er julefilmen Noelle.
Dog er det stadig uvist, hvornår Disney+ kommer til danmark, og derfor også, hvornår det bliver muligt at se denne julefilm.

Når Kris Kringle forbereder sig på at gå på pension som julemand og videregive tøjlerne til sin søn Nick, begynder stressen for hans fremtidige rolle at komme til Nick. Når hans søster Noelle foreslår, at han tager en weekend fri, opgiver Nick sit job helt. Noelle står over for verden uden for Nordpolen for første gang, når hun følger ham for at prøve at overbevise ham om at vende tilbage til arbejdet. I mellemtiden dukker deres dårligt forberedte fætter Gabriel op og forbereder sig på at gøre Julemandens værksted til en online leveringstjeneste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Martin Hempel Barkholt fra Tvillingerne og Julemanden