"Last Christmas" - Julefilm

Mød Lau Porskær Kirkensgaard fra Ludvig og Julemanden

Her på julesiden elsker vi julekalendere, men en god julekalender kræver også nogle gode skuespillere. Men hvilke juletraditioner har de dygtige julekalender stjerner? Det har jeg sat mig for at finde ud af.

I dette indlæg kan i læse om skuespilleren Lau Porskær Kirkensgaards juletraditioner. Lau var med i Ludvig og Julemanden fra TV2, som blev sendt i 2011, og som senest blev genudsendt i 2016. Her spillede han den lidt hyperaktive, juleglade lillebror ved navn Rasmus.

Billedresultat for ludvig og julemanden

Ludvig og Rasmus

                                                                          “Hvad spiser du juleaften?”

“Altså normalt får vi det normale. And, flæskesteg, kartofler (både normale, brune og chips), brun sovs osv… Men lige præcis i år var lidt anderledes, for bor lige nu i Vietnam, så i år var det asiatisk inspireret, men stadig dansk julemad”

“Hvad synes du er det bedste ved julen?”

“Det må være menneskerne. Min familie bor i Aarhus, hvor jeg selv er fra København, så det er altid dejligt at være hele familien samlet. Men udover det, glæden, maden og så selvfølgelig gaverne”

“Hvad er din yndlings julefilm?”

“Det må være klassikeren Alene Hjemme. 1´eren selvfølgelig”

“Hvad er din yndlings julekalender?”

“Det må være Ludvig og Julemanden. Både fordi jeg selv ved, hvordan det hele er lavet, men også fordi det er sjovt at se sig selv.”

“Har du nogle specielle juletraditioner?”

“Min familie og jeg tager i kirke hvert år juledag”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Last Christmas" - Julefilm